Vanlig men VIKTIG for ALLE

Uansett hvem du er, hvor du er, hvordan du ser ut, hvordan du tenker, og hvem du er med, du er fin som du er. Man kan ikke si at noen er tykke, de er fine. Du kan ikke si at det er stygt å være tynn. Du skal ikke kommentere andre ikke deg selv heller. Du er fin som du er, de som er litt større enn andre er ikke mindre verdige. Du skal ikke tenke at det er ok å si noe som ikke hadde vert hyggelig for deg. Ikke tro at de ikke bryr seg, for det gjør de. Jeg har sett en del "ikke mobbe greier" rundt omkring på blogger. Det de skriver om seg selv og hvor fælt de hadde det den ene gangen. Det er så klart ikke noe hyggelig det forstår jeg. Men det er ingen verdens ting i forhold til de som blir trakassert hver eneste dag. For de som sulter med vilje for at de ikke vil bli sett ned på, for de som prøver og skjule seg selv, for de som som har anoreksi, for de som gråter seg i søvn, for de med foreldre som skriker til hverandre, for de som har rusmisbrukere i familien. Det er tull og være ekkel mot noen, hadde du likt og få dritt slengt opp i tryne? Nei du vil ikke det!!! Det er ikke greit og ødelegge for andre fordi du kjeder deg eller Bare for gøy!
Når du vet at noen ikke har det bra hvorfor gjør di det verre. Både jeg og Charlotte har blitt sett ned på som mindreverdige, vi vet begge hvordan det er. Broen min vet det han blir det nå, av klassekameratene sine og andre på skolen sin, til og med noen av lærerene er ikke fult så hyggelig mot han. Pappa'n min vet det. Det er ikke dems feil. Det er folk som velger at det er galt og være på den måten.
Jeg vet at dette bare er noe vandlig innlegg, men det er veldig viktig at du vet at man ikke kan oppføre seg på en måte man gjør andre lei seg. Bare slipp alle inn, og bli mer hyggelig. Si hei til noen du tror ikke har det så bra, det gir dem en veldig god følelse.

-Maja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar