desember 2013

Godt nyttår

Godt nyttår alle sammen. Da var det 2014 da. Ikke noe 2013 mere. Haha men godt nyttår da.

Nyttårsaften

Hei, idag er den stor dag. Det er dagen da slutten på 2013. Å at det kommer en 2014. Håper dere aller feirer med venner eller familie. Jeg kommer til å legge ut et innlegg senere på kvelden. Men akkurat nå håper jeg at dere gleder dere like mye som meg og Maja. Ha en finn nyttårsaften.( hvis mann kan si det sånn) :-)

Heihei -Maja

God morgen blir det vel ;D vi har nettopp stått opp. Og siden Charlotte skrev i natt skal jeg skrive nå... Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive men jeg kan si noe om meg.

Jeg har vært mye inne ved blogger, jeg har hatt flere blogger, har en egen blogg nå "unormale.blogg.no" i tillegg til denne.
Men bare fortsett å les bloggen vår det setter vi veldig stor pris på, godt nytt år hilsen Maja. (Charlotte blogger i morgen)

Vi ser litt hemma ut ;-D

Velkommen<3

Hei
Velkommen til oss. Vi er to jenter som ikke bryr seg om å være populære. men vi bryr oss om leserne våre. Håper du vil fortsette å lese bloggen vår.

Vi har overnatting hos Maja. Klokka er ca 03:00 på natta. Så vi kommer til å døyne så hahahahahah. Vi kan være morsome men vi kommer til å svime av etterpå. (Neida vi bare tuller)

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen